Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ANDERS DE LA MOTTE ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Το σημειωματάριο είναι μια σύγχρονη αστυνομική περιπέτεια, στις σελίδες του οποίου υπάρχουν καταχωρημένα ονόματα και κωδικοί ατόμων, γνωστοί ως πληροφοριοδότες.
Ένας νυν αστυνομικός από το Ιράκ με παράνομο παρελθόν, καλείται να επιστρέψει στη Σουηδία για να παραυρεθεί στην κηδεία του αδελφού του. Ένας εν δυνάμει υπουργός, ο οποίος γίνεται ο ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας της ερωμένης του. Και ένας πράκτορας, θύμα ενός τροχαίου το οποίο του προκαλεί μια παροδική αμνησία. Αυτοί οι τρεις φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι είναι μερικοί από αυτούς που αναζητούν την αλήθεια.
Ο πληροφοριοδότης με το κωδικό όνομα "Γιάννους" θα γίνει το μήλον της Έριδος, καθώς η ανεύρεση της αληθινής του ταυτότητας είναι επιτακτική για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Η αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων του υποκόσμου για την αστυνομία, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Ψέματα, δολοπλοκίες και ανελέητο κυνηγητό με τον χρόνο για το ποιος θα κάνει την κίνηση ματ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου... Η αποκάλυψη της αλήθειας θα βρει ανέτοιμους τους ενδιαφερόμενους καθώς στον βωμό τους χρήματος, όλα τα μέχρι τότε δεδομένα ανατρέπονται...

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Ένα καταιγιστικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα!
Ο Ντάβιντ Σάρακ είναι «καθοδηγητής» στην Αστυνομία της Στοκχόλμης: βασική αποστολή του είναι να στρατολογεί και να καθοδηγεί πληροφοριοδότες, τους οποίους προστατεύει με το «άκρως απόρρητο». Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός, γι’ αυτό και δρα ανενόχλητος –ακόμα κι από την υπηρεσία του– σ’ έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι δόλιοι χειρισμοί, οι μίζες και το κάρφωμα.
Η ζωή του αλλάζει ριζικά όταν τραυματίζεται σε τροχαίο και παθαίνει αμνησία. Ο κύκλος όσων προστατεύει έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχό του, ενώ έχει μεταβληθεί και ο ίδιος σε θήραμα –«νόμιμοι» και παράνομοι τον κυνηγούν για να μάθουν τα επτασφράγιστα μυστικά του.
Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκαταστήσει επαφή με τον πληροφοριοδότη «Γιάνους», ένα μυστηριώδες πρόσωπο-κλειδί, ψηλά στην ιεραρχία του υποκόσμου. Και πρέπει να προλάβει εκείνους που τον ακολουθούν καταπόδας, και είναι έτοιμοι να πατήσουν επί πτωμάτων για να αποκαλύψουν –ή να συγκαλύψουν;– την πραγματική ταυτότητα του «Γιάνους».
Με μεστή γραφή ο Άντερς ντε λα Μοτ υφαίνει έναν ζοφερό κόσμο και μας πλέκει μια ιστορία γεμάτη ένταση, γρήγορους ρυθμούς και αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου