Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το Βλέμμα της Αγάπης είναι ένα σύγχρονο παραμύθι αφιερωμένο στην αναζήτηση της αγάπης, όπου η συγγραφέας μας αιχμαλωτίζει μέσα στις σελίδες του, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία.
Η Τζέιν, μεγαλωμένη στο ρομαντικό Σιάτλ , λίγο πριν τα 29α γενέθλια της ανακαλύπτει ότι έχει ένα μοναδικό χάρισμα, μπορεί να "δει" την αληθινή αγάπη... Για να έρθει όμως και στη δική της ζωή πρέπει να ανακαλύψει και να καταγράψει σε ένα αρχαίο βιβλίο τους έξι τύπους της αγάπης και τα ζευγάρια όπου τους συνάντησε.
Όλα αυτά όμως μέσα σε έναν χρόνο, μέχρι την ημέρα των 30ων γενεθλίων της. Έτσι η Τζέιν με τη βοήθεια της Λο, της αγαπημένης φίλης της και βοηθού στο Ανθοπωλείο της, αλλά και του αδερφού της Φλιν, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο ενδιαφέρον.
Θα τα καταφέρει, ή θα είναι καταδικασμένη να ζήσει μια ζωή χωρίς να βρει την αληθινή αγάπη;


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Γεννημένη κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης χιονοθύελλας, η Τζέιν Ουίλιαμς διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα: την ικανότητα να βλέπει πραγματικά την αληθινή αγάπη. Η Τζέιν, που έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και έχει καταλήξει να είναι μοναχική και αθεράπευτα ρομαντική, λαμβάνει μια κάρτα για τα εικοστά ένατα γενέθλιά της από μια μυστηριώδη γυναίκα. Πρέπει να εντοπίσει και να αναγνωρίσει τους έξι τύπους αγάπης πριν από το ηλιοβασίλεμα των τριακοστών γενεθλίων της, ειδάλλως την περιμένουν σοβαρές συνέπειες. Όταν η Τζέιν ερωτεύεται έναν αρθρογράφο ιατρικών θεμάτων που δεν πιστεύει στον έρωτα, φοβάται ότι η μοίρα της είναι προκαθορισμένη. Ή μήπως όχι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου