Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Το πρώτο βιβλίο του κυρίου Τσακανίκα είναι ένα τρομακτικά έξυπνο θρίλερ που αγγίζει και ξεπερνά και τα όρια του μεταφυσικού σε αρκετά σημεία. Ο συγγραφέας με πολλή προσοχή δίνει πληροφορίες στον αναγνώστη χρησιμοποιώντας εναλλαγή από το παρόν στον παρελθόν και αντίστροφα, τόσες πληροφορίες όμως όσες χρειάζονται για να του κεντρίσει σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον και να θέλει -ο αναγνώστης- να δει τι γίνεται παρακάτω και να το τελειώσει αν γίνεται την ίδια μέρα.
Όσοι αγαπούν αυτού του είδους τα βιβλία και έχουν διαβάσει αρκετά, ίσως να υποψιαστούν μετά τη μέση περίπου του βιβλίου ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από όλη την πλοκή, όμως η εξελίξεις, οι ανατροπές και η περιγραφή από τον συγγραφέα που σε κάνει να μπαίνεις στη θέση της ηρωίδας και να έχεις αγωνία για το τι θα γίνει μετά αξίζουν για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο!
Όλα ξεκινάνε όταν η Άννα, η κεντρική ηρωίδα η οποία είναι ψυχολόγος, ξυπνάει και συνειδητοποιεί πως βρίσκεται στο κρύο δωμάτιο ενός ψυχιατρικού ιδρύματος. Ποιος ή ποια την έφτασαν στο σημείο να αναρωτιέται αν όντως ισχύουν αυτά που θυμάται ή αν τελικά είναι πραγματικά τρελή... Και τι ρόλο παιζουν τα όνειρα που έβλεπε τον τελευταίο καιρό με τον εφηβικό της έρωτα που χάθηκε ξαφνικά; Θα καταφέρει η Άννα να σταματήσει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά και να το ξεσκεπάσει, καθώς και να σώσει την ίδια της τη ζωή;



ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Όσο καλά κι αν κρύψεις την αλήθεια, εκείνη θα βρει τρόπο να φανερωθεί. Όσο προσεχτικά κι αν χτίσεις ένα ψέμα, στα θεμέλιά του θα υπάρχει ρωγμή. Το σκοινί έσπασε. Το ψέμα έγινε αλήθεια. Ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Η πτώση ξεκίνησε.
Άνοιξε τα μάτια σου, σε προκαλώ. Αν νομίζεις πως αντέχεις, αν πιστεύεις πως το θες, Άνοιξε τα μάτια σου και δες, Τι είναι πλάνη και τι πραγματικό.
Το «Μην ξυπνήσεις» είναι ένα μεταφυσικό αγωνιώδες θρίλερ που σας καλεί να δώσετε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο; Πώς γίνεται να αγαπάς τόσο πολύ κάποιον που δεν υπάρχει πια; Πόσο καλά γνωρίζεις τους ανθρώπους γύρω σου; Πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου; Υπάρχουν πόρτες που δεν πρέπει να ανοίγονται; Υπάρχει πάντα επιλογή; Είναι πάντα προτιμότερο να γνωρίζεις τη αλήθεια; Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου