Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ DARCEY BELL ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Μια συνηθισμένη μικρή χάρη ζήτησε η Εμιλι από την καλύτερη φίλη της τη Στέφανι: Όταν θα πάει να πάρει από το σχολείο τον γιο της, να πάρει μαζί και τον δικό της γιο, και να τον κρατήσει μέχρι το βράδυ που θα γυρίσει από τη δουλειά... Κάτι που έχει ξαναγίνει και φυσικά η Στέφανι το δέχεται με χαρά, αφού τα δύο πεντάχρονα αγόρια είναι πολύ καλοί φίλοι και η ίδια θεωρεί την Εμιλι κολλητή της και τη θαυμάζει για το πόσο καλή μητέρα είναι, ενώ ταυτόχρονα είναι υπέροχη σύζυγος αλλά και πετυχημένη στη δουλειά της.
Μόνο που το βράδυ έρχεται, η Εμιλι δεν περνάει να πάρει τον γιο της και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Η Στέφανι προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Αρχικά θεωρεί ότι κατάλαβε λάθος, κι ότι η φίλη της μάλλον της είπε ότι θα περνούσε την επόμενη μέρα. Όμως όταν οι ώρες και οι μέρες περνούν και δεν υπάρχουν νέα της, προσπαθεί να επικοινήσει με τον σύζυγο της φίλης της... Εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα, και μαζί με τη φίλη της γυναίκας του ξεκινάνε έναν αγώνα για να βρούνε τι γίνεται με την εξαφάνιση της Έμιλι.
Τι ρόλο παίζει ένα πτώμα παραμορφωμένο που βρίσκεται στα νερά μιας λίμνης, μια ασφάλεια ζωής, το αφεντικό της Έμιλι, η μητέρα της, και πως θα αντιμετοπίσει η Στέφανι την έλξη που νιώθει για τον άνδρα της αγνοούμενης φίλης της;
Ένα βιβλίο όπου οι εναλλαγές του θύτη και του θύματος είναι συνεχείς αποδεικνύοντας στον αναγνώστη ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, αφού ο καθένας κρύβει τα σκοτεινά μυστικά του. Κι όταν πιστεύεις ότι τελικά έχεις καταλάβει τι γίνεται, πως όλα τελείωσαν, όλα αλλάζουν και οι ανατροπή έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις!
Η συγγραφέας ψυχογραφεί τους ήρωες της με τέλειο τρόπο, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπαίνουν στη θέση τους, να βλέπουν τα κίνητρά τους και ίσως να τους δικαιολογούν...
Ένα εξαιρετικά καλογραμμένο ψυχολογικό θρίλερ από αυτά που τα διαβάζεις χωρίς να πάρεις ανάσα, γυρνώντας τη μια σελίδα μετά την άλλη για να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια... Δυναμικό ξεκίνημα το πρώτο βιβλίο της πολλά υποσχόμενης συγγραφέως!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Ένα συναρπαστικό, άγριο ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά της γυναικείας φιλίας
Όλα άρχισαν με μια μικρή χάρη: Η Στέφανι και η Έμιλι ζουν σε ένα προάστιο του Κονέκτικατ. Μητέρες και οι δυο, γίνονται φίλες και μοιράζονται τα μυστικά τους, αν και πολύ διαφορετικές: Η Στέφανι, χήρα και μητέρα, γράφει ένα μπλογκ για να αντιμετωπίσει τη μοναξιά της. Η Έμιλι έχει μια πετυχημένη καριέρα στο Μανχάταν και έναν αξιοζήλευτο γάμο.
Κάποια μέρα, η Έμιλι ζητάει από τη Στέφανι να πάρει τον γιο της από το σχολείο κι εκείνη δέχεται ευχαρίστως. Μόνο που οι ώρες –και, στη συνέχεια, οι μέρες– περνούν και η Έμιλι δεν εμφανίζεται. Όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι νεκρή… Το μυστήριο της εξαφάνισης γίνεται όλο και πιο πυκνό, καθώς περίεργα γεγονότα έρχονται στην επιφάνεια.
Αλλά η Στέφανι έχει κι αυτή τα δικά της μυστικά. Και, όταν ερωτεύεται τον άντρα της φίλης της, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.
Τρεις άνθρωποι παγιδευμένοι σ’ ένα αδυσώπητο παιχνίδι προδοσίας, ανατροπών, πάθους, αφοσίωσης, και εκδίκησης μέχρι θανάτου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου